Főszerkesztő 2010.07.06. 09:37

Exkluzív interjú Bélával

 

 

 

 

 

Még csak hat napja van fönt az interneten, de máris világszintű mémmé vált Béla Filmslágerek Vuvuzelán című videoja. Ez ügyben kerestük meg az alkotót, hogy egy mélyinterjút készítsünk vele.

Milyen érzés híresnek lenni?

Az igazság az, hogy nem tűnt fel. Mármint jó a tudat, hogy sokan látták a videot, de ettől még nem érzem úgy, hogy megváltozott volna az életem, vagy ilyesmi. Ráadásul a rádiós sugárzásról is lemaradtam.

Milyen rádió?

Állítólag tegnap játszották a nótát a Danubius reggeli műsorában. Reméltem, hogy ma is lesz, de csak valami idétlen mennyből az angyal próbálkozás ment, ráadásul az is rosszul. Azért örülök, hogy vannak követőim. A neten is láttam egyet, mikor úgy tűnt lekerül a youtube-ról a felvétel.

Le akarták szedni?

Időközben kiderült, hogy nem, csak vírustámadás érte az oldalt. De gondold csak el! Már majdnem elérem a százezres nézettséget, mikor megjelenik egy felirat "Youtube says: the end is near" Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem szartam be. Hát hogy fogom így lenyomni Hitlert? Mára meg azt látom, hogy egyre többen veszik át a dalom.

Kerestek már meg lemezkiadók? Lesz CD?

Az igazság az, hogy amikor kitaláltam ezt az egészet arra gondoltam, hogy több dalt is felveszek, de ahogy alakult a lista egyre inkább úgy gondoltam, hogy az meglehetősen unalmas lenne, ezért is lett egy mix a végtermék. Persze a rövid közvéleménykutatásom azt mutatta, hogy lenne rá igény. A fene se tudja.

Számítottál rá, hogy ekkora siker lesz?

Persze.

Honnan jött az ötlet, hogy filmslágerek?

A vuvuzelával még az első meccsek egyikén találkoztam a Szabadság téren. Iszonyatosan szétcseszte a közvetítést. Már akkor eldöntöttem, hogy akarok egy ilyet. A filmslágerekhez pedig nem kellett gondolkodnom. Mondhatni adta magát. Azt mondjuk sajnálom, hogy az A-team-et kihagytam, de mivel az most még csak sorozat, így érthető. Lehet lesz egy bonus track..

Említetted, hogy meccset néztél. Melyik a kedvenc csapatod?

Gyűlölöm a focit. Sosem értettem mi abban a jó, hogy pár hülyegyerek 90 percig kerget egy golyót. Ráadásul mivel nem vagyok csaj, még a focisták szimpla látványa miatt sem tudom élvezni a mérkőzést. Azt azért sajnálom, hogy Paraguay kiesett.

További tervek?

Július 30-án újra fellép a KOC Petényben a PÖCS-ön aztán lesz egy buli a Rohamban augusztus 7-én, ahol a ismét a Volga Rakéta társaságában lépünk fel. Megpróbálom valahogy a vuvuzelát is beékelni a produkcióba, mert rengeteg lehetőség van benne. Érzem. Na meg a nézettség is számít.

Köszönöm az interjút.

Igazán nincs mit.

 


A bejegyzés trackback címe:

https://koncertlesz.blog.hu/api/trackback/id/tr342132721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bsteve 2010.07.06. 14:35:04

Ez a videó is jó úton halad:
öltöny, gorilla és tehén a focipályán :)
www.youtube.com/watch?v=O--NB3MtCr8

Madafaka · http://madafaka.blog.hu 2010.07.07. 12:31:42

@bsteve: hogy mindenkin lóg az öltöny, az koncepció vagy a mrsale-ből adódik?
süti beállítások módosítása