Főszerkesztő 2015.05.11. 14:11

Finn-magyar meccs

2015. június 11 - Kis Á

"Két nappal azelőtt, hogy a Pancho Arénában fellépne az OMEGA, mi - azaz az Ellenállás Zenekar - lenyomjuk a legnagyobb slágereiket, plusz még a meccset is meg lehet nézni mögöttünk a kivetítőn." - olvasható egy közelgő koncert esemény rövid leírásában. De mégis mi ez? Erről kérdeztük Bélát.

- Mi ez?

- Ez a KOC-nak egy side projectje. Az utóbbi időben egyre többször adtunk elő koncertjeinken feldolgozásokat, mert a saját számainkat én személy szerint már annyira unom. Fergeteges ötletnek tűnt ezt meglovagolva egy Omega tribute zenekart csinálni, de most már látom, hogy nem az.

- Miért?

- Mert végighallgatva azt a tizenvalahány számot amit elő kívánunk adni a koncerten, csak nagy nehézségek árán tudtam visszafogni magam, hogy ne hányjak.

- De azért lesz koncert?

- Persze. Itt a linkje: https://www.facebook.com/events/388208588046183/

 

 


A bejegyzés trackback címe:

https://koncertlesz.blog.hu/api/trackback/id/tr167449928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása