Főszerkesztő 2010.04.06. 10:35

Kedvezményes belépők az áprilisi koncertekre

A Delírium Pub a K.O.C. és a V.R. áprilisi koncertjeire kedvezményesen árusít belépőket. A korlátozott számban kibocsátott jegyeket először ma este lehet megvásárolni 500 forintos áron.

"A belépők árából a pultnál még fogyasztani is lehet. Ezt az akciót kifejezetten a tavaszi koncertekre dolgoztuk ki, hogy hozzájáruljunk a fergeteges hangulathoz." – mesélte a kocsma üzletvezetője.


A bejegyzés trackback címe:

https://koncertlesz.blog.hu/api/trackback/id/tr551898200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

WOWBAGGER 2010.04.07. 13:05:12

A KORRUPTIVITY aktivistái bojkottálni fogják a zenei eseményt, hivatkozva arra, hogy az ápril 01.-én tartott K-napon Béla nem korrumpálta eléggé Toguro művész urat. Az ilyen antikorrupciós magatartás a mai világban elfogadhatattlan, ezért aktivistáink az ENSZ-nél is tüntettni fognak, Béla mielőbbi paprikáskrumpli álltali nyakonöntésre kérve a nemzetközi szervezetet, amit kéksisakosok végezzenek vala el Bélán.

Madafaka · http://madafaka.blog.hu 2010.04.07. 13:54:29

úgy tűnik rengeteg aktivista van..
süti beállítások módosítása