Főszerkesztő 2012.11.28. 09:04

Villáminterjú

A ma esti koncert kapcsán kézített interjút Ferennczcel a Dubaii Hegesztőegylet. Az interjú létrejöttét a google tranzlátor segítette. Köszönet érte.

Szeva Ferencz! Holnap koncerted lesz, láttam haverjaimmal. Több, mint valószínű, hogy megyünk és meglátogatunk. Kb egy hónapja fedeztelek fel, és azóta szálló ige lettél a körünkben... Sokan lesznek, vagy szoktak lenni a koncerteden?

Ez az első önálló, nagyszabású, meghirdetett koncert, szóval azzal kapcsolatban, hogy hányan szoktak lenni, csak azt az információt tudom adni, hogy ahányan Yellow Spotson vagy Fit Fat-en.

Értem. Köszi az infót.

Igazán nincs mit.

Honnan merítettél ilyesfajta művészi irányzatot, vagy ihletet ebben a stílusú zenei irányzatban, vagy mi inspirált téged erre?

Az élet.

Had gratuláljak a videoklipjeidhez, kibaszott jók! És az öltözéked valami fantasztikusan tükrözi azt amit csinálsz.

Kösz.

Észrevettem hegesztő szemüveged van. Mi is hegesztők vagyunk a haverjaimmal. Ha esetleg van olyan kellék, vagy eszköz amit vihetnénk neked, ami még jobban feldobja a peresztisedet szívesen viszünk ajándékba neked.

Igazából a szemüveg az azért jött, mert egyrészt kurvajól néz ki, másrészt kiválóan látni benne.. Meg nem rejti el az arcot, mint az a normál hegesztőmaszk.. Az a nagy.. Szóval az biztos nem lenne jó... Bár ha a zenekar abban játszana mögöttem az jobban belegondolva igencsak odabaszna... Szóval az lehet feldobná, de egyrészt szerintem sokba fájna az nektek, másrészt indokolatlan irányba vinné el a produkciót, de most hogy ezt így felvetetted.. Egészen megfontolandó.. Szóval ha van négy fölösleges maszkotok... Bár úgysincs. Viszont én elteszem magam, mert holnap koncertem van.;) Heló!

Na majd nézünk itthon neked valamit, ami baró lenne. Amúgy tiszta raktár van itthon, ne aggódj! Van cucc bőven. Igazi müvészi tehetség vagy, és az előadásod eszméletlen, szóval nálunk már nyertél! Lehet errefelé is lesz majd koncerted... Üdv.

facebook esemény


A bejegyzés trackback címe:

https://koncertlesz.blog.hu/api/trackback/id/tr194931115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása