Főszerkesztő 2010.09.17. 15:07

TIMURIÁNUS FELEKEZET - egyház alapító est

Delírium Pub
2010.09.24. péntek 21:00 | 600 Ft, a jegy beváltható a Klub ajánlatára!

21:00-22:00 Kids of Cracatau
22:30-00:30 Timur Lenk

"A szegedi underground rockélet örökzöld komédiásai, a Timur Lenk zenekar eljő a fővárosba, hogy megalapítsa saját egyházát! Ebben asszisztál őnéki a Kids Of Cracatau legénysége, s leánysága. S megszületik vala a Timuriánus Felekezet!
A Delírium Pub közönsége eme önfeledt pillanatoknak lehet hiteles tanúja aznap, azaz 24-én este! A 21 órától bemelegítő Kids Of Cracatau (röviden csupán K.O.C.) duruzsolós, földalatti, szúnyogokat köcsögöző popzenéje méltó hangulatot teremt a 22 óra után pulpitusra lépő Timur Lenknek, akik „az alkohol és a pina jegyében” megalapítják a Timuriánus Egyházat. A szentek ígérete szerint akik a legtöbb szeszesitalt szolgáltatják az éppen látványos színpadi előadásukat átélten végrehajtó, szomjas zenészeknek, tárgynyereményként értékes tísörtöket nyerhetnek az est folyamán! A misét Szent Taki celebrálja, aki egyben az egyházfő is!
A rock- és egyháztörténelmi eseményre a belépés csupán nevetséges 600Ft, ami a pultnál miseborral megegyező, tradicionális fontosságú alkoholos italra váltható!"

 

 


A bejegyzés trackback címe:

https://koncertlesz.blog.hu/api/trackback/id/tr322303322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása