Főszerkesztő 2012.11.30. 11:38

Punklung

2012. december 8-án 2012. december 8-án a Kuplungban tartja a Szarhonya a nemrégiben megjelent lemezének a bemutatóját. Ehhez írt Béla egy ajánlót a saját fergeteges stílusában. Íme:

"2012. december 8-án a Kuplungban tartja a Szarhonya a nemrégiben megjelent lemezének a bemutatóját. Az est a rendkívül mókás Punklung elnevezés alatt fut. Nade mi is az a Szarhonya? A Szarhonya az egy híres értelmiségi punk zenekar, akik már legalább 6 éve (De lehet, hogy több.. Nem jártam utána... Az idő amúgyis relatív.) ordítják bele az igéiket az éjszakába. Én már számos koncertjükön részt vettem, de semmit nem tudok visszaidézni belőle. Ennek az az oka, hogy a zenéjükre nagyon jól lehet inni. Azt tudom, hogy régen játszották az ETA-t, amit meg csak azért ismerek, mert azt minden punknak ismernie kell. Amúgy nem nagy cucc. Otthon nem hallgatok Szarhonyát, megmondom az őszintét. Mindenesetre aki akarja az innen letöltheti a cd-t. Na most puszta udvariasságból végighallgattam az albumot, aminek Elmúlt 8 év a címe, és kerek perec le van írva, hogy 8 éves zenekarról beszélünk. Az ellep a fos kimondottan tetszett, a sztrájk az meg tiszta régi Tankcsapda, és a Deviáns is kurvajó... Az Én is mér ne, meg határozottan Böiler. De nem megyek bele, mert nem lemezelemzés ez, hanem koncertajánló, úgyhogy ugorjunk. A vicc az, hogy a második zenekarra, a Timur Lenkre is lehet inni, viszont nekik mégis jobban ismerem a munkásságát. Mondjuk ennek lehet az az oka, hogy ők többször felléptek a Szigeten is, de ott többnyire délután és a délután történtekre az ember többnyire jobban emlékszik, mint a nem délután történtekre. A Timur Lenk az a zenekar ami elfogadtatta velem a fuvolát és bármikor el tudom dúdolni az Aluljárók felett felüljárók alatt című számukat, ha ahhoz támad kedvem. Ebben nincs fuvola amúgy. Az estet a KOC zárja, akik egyre kevesebbet játszanak, és még kevesebbet próbálnak hozzá, de ez csak egy kis színes, amire te feltételezhetőleg egyáltalán nem vagy kíváncsi. Mármint az utóbbi részére. Nagyon izgalmas koncert ígérkezik, tekintve, hogy a János belevágott a szőnyeg bizniszbe, úgyhogy a Tamás fog dobolni. Erre még nem volt példa.. Tényleg. Kéne egyet azért próbálni előtte nem? Robi, Gábor, Tamás...? A KOCnak a számait nemhogy eldúdolni, de elénekelni is el tudom, mivel én vagyok az énekes. Mivel az ivás láthatólag központi témája az ajánlónak, így még idebököm, hogy a KOC-ra csak inni lehet. A három fantasztikus produkció végeztével a nagy Kim Ir Szen áll be a DJ pult mögé, hogy csapassa hajnalig. Azt, hogy ő mit csinál.. Arról végképp fogalmam sincs, viszont biztos forrásból tudom, hogy lehet rá inni." - írta nekünk Béla, melyre Tamás egyből reflektált.

"Jaja. Kéne." - konkrétan ezt.

facebook esemény


A bejegyzés trackback címe:

https://koncertlesz.blog.hu/api/trackback/id/tr174939164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása