Főszerkesztő 2010.06.24. 09:27

Louanda sötét titka

Több telefon is érkezett a tegnapi Vacsoracsata epizód után a szerkesztőségünkbe, melyben olvasóink egy törzsvásárlói klubrendszer emblémáját vélték felfedezni a művésznő gépjárműjén. Megkérdeztük az utca emberét, hogy mi a véleménye az esetről.

"Nem láttam az említett epizódot, de úgy vélem, hogy ha egy pólón szereplő márkajelzést minden további nélkül kiretusálnak egy ilyen típusú műsorban, akkor bármi is szerepelt az autón, azt el kellett volna tüntetni. Mindenesetre biztos vagyok benne, hogy az ORTT meg fogja lépni a szükséges lépéseket." - nyilatkozta Róbert, a KOC gitárosa.

"Azt nem is tudtam, hog az Esti Showder zenekarának énekesnője játszott a Zimmer Feriben" - tette hozzá Gábor, a KOC gitárosa, miután utánanézett, hogy miről is van szó.

"Érdekes egy film volt az" - toldotta meg Pimpa, a dobos.


A bejegyzés trackback címe:

https://koncertlesz.blog.hu/api/trackback/id/tr472105741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása